Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nu ere nog..

glitter - http://www.sparklee.com
på födelsedagen..HIPP HIPP HURRA!!

Fått nog ja..jaa ska strax skriva ett mycket tydligt mail till VL – Västmanlands Lokaltrafik och framföra HUR förbannad och less jag är och VARFÖR samt ATT jag nu efter långt tålamod och fördyrade resor NU gör anspråk på ersättning..mm minsann nu ska de få höra på Ewas sanningar! Ska också informera om att mailet är det första steget av två..det andra steget som ligger senare i processen är att vidarebefodra mailet till vår lokala tidning..så det så!

Eftersom jag inte anser det nödvändigt att konversera via pressen ska de få veta att de har chansen att undvika ytterligare en obehaglighet i media..det är dom som väljer!

Har utbildat idag igen och riktigt roligt hade jag på eftermiddagen då jag hade en grupp läkare i ”datorgenerationen” det är så jätteroligt när man kan snacka samma språk och det går så himla smidigt i dessa ”datorgenerationsgrupper” eftersom de verkligen kan hantera datorn som det verktyg datorn är..kul!

Nyheterna på tvn och undrar vad de säger om snön nudå…jaha..jasså..stor sol MEN naturligtvis ligger vi ju i kanten på ett snöomsråde som ska passera.

DET ÄR NOOOG NU!!!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu