Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Audition Körslaget..

jajjamensan..så nära en audition för tv har jag aldrig varit. Var taggad ända till jag kom till varuhuset Punkt här i Västerås och kön..den var avgörande för en potentiell kördeltagare som jag:=) FÖR BEKVÄM och inte tillräckligt intresserad för att trängas med hundratals andra körsångare så Du kommer inte att få se mig i Team Picasso framöver.

Det var väl förresten lika bra att jag lät mig hindras av kön för hur ska jag hinna med intensiva körövningar och ståhej när jag är uppbokad tlll tänderna med Cosmicutbildningar efter dagens planeringsdag för de närmsta veckorna.

Kul hade det varit men att vara borta från soffan så länge körslaget pågår det hade varit svårt. Neej nu kan man sitta i soffan och titta på körslaget på tvn istället och det går alldeles utmärkt att sjunga med i alla team i stället och utan att springa på alla körövningar.

Hemma och helg och älsklingen kom precis hem så det kan inte bli så mycket bättre förstår du!!

På återseende

Tags: , ,

2 Responses to “Audition Körslaget..”

  1. tarewavan skriver:

    JAAAAAA det tyckte jag med men jag hade fått köa tills på tisdag och då hade jag inte haft någon röst kvar att sjunga med. Riktigt kul var det och vilket tryck med alla sångare…MÅNGA i kön drog av ”O happy day”..nice!
    Kram ewa

  2. Virre skriver:

    MEEEEEEEN det hade ju varit häftigt!!!!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu