Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Bra för självkänslan..

Tisdag kväll och det är ju bara att konstatera att det är intensiva dagar. Om jag inte visste att mitt arbete är tidsbegränsat skulle jag aktivt arbeta för att jobba mindre tid. Neej jag klagar inte alls men det går åt så mycket energi som jag skulle kunna lägga på annat som nu får stå tillbaka under en tid..ett mycket aktivt val.

Det är bara att se till att det skapas tid för återhämtning mellan varven och använda den mentala förmågan till att stänga av och sortera bort oväsentligheter.

Har ett otroligt roligt jobb och det är viktigt. Även om det också får lov att innebära att jag avgränsar mig. Bort med sådant som inte är relevant för mina åtaganden och göra så bra ifrån mig att jag är nöjd med min insats..varken mer eller mindre och det är en konst ska jag säga.

Fick i fall bra feedback idag som stärker självkänslan också i det som kan kännas svajig. Det jag menar är att man kan ha en ide om hur man vill lära ut det som är viktigast. Iden inkluderar också ett metodtänk som man tror på och i mitt fall ingår även tankar om kvaliet.

Man får ju lov att vara så modig att man testar sina ideer annars blir det ju bara ide och då får man aldrig någonsin veta om iden funkar i praktiken och framför allt hur den funkar.

Så efter att ha blivit ”varm i kläderna” vad det gäller läkemedelsmodulen jag utbildar i så har jag under de senaste utbildningarna metodiskt testat att lugnt,sansat, mycket tydligt och pedagogiskt följt mina ideer om hur jag tror att jag kan förmedla kunskapen i den mycket omfattande läkemedelsmodulen..och fasen det funkar.

Fått bekräftat och jag ”kickar” verkligen på att jag ser resultat i o med den fördjupningsuppgift deltagarna gör avslutningsvis. Du anar inte vad häftigt det är när man ser att de har med sig så jäkla mycket från genomgången under dagen.

Deltagarna får bekräftat att de kan och jag får bekräftat att jag lyckats förmedla väsentligheter.

Som grädde på moset fick jag idag höra av den superanvändare som varit med vid mina senaste utbildningar där jag applicerat mina ideer att hon inte kunde förstå hur jag orkade hålla tråden hela tiden och hon tyckte det var näst intill obegripligt hur jag kunde säga EXAKT samma saker på utbildningarna..Då kände jag att jag lyckats och jag skänker en tanke till mina fantastiska lärare i framförandeteknik på Tärna folkhögskola som förmedlade vikten av att förhålla sig till manus och träna..träna.. träna för att ha en trygg och bra grund att stå på. Det har jag skaffat mig nu och det ger resultat i mina utbildningar..RIKTIGT NÖJD ÄR JAG!!

NU blir det återhämtning för hela slanten!!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu