Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Mot barnvaktande och babysim..

Det är exakt vad jag har focus på! Eftersom veckan redan från början är precis så fullspäckad en vecka kan vara med undervisning a la heldag så känns det bra att focusera på lördagen och det mycket stora förtroende jag fått att ta hand om Prinsen när hans föräldrar ska gå på kalas för första gången tillsammans efter Prinsens ankomst i oktober-09.

Ett litet dilemma är dock att Prinsen inte riktigt är kompis med att äta mat i nappflaska..hmm. Jaja..inget jag stressar upp mig för eftersom man vid 50 års ålder har en viss erfarenhet som gör att man vet att ”han äter när han blir hungrig”. Själva gosandet ska vi nog kunna ombesörja på annat sätt..tror jag nog ska gå mycket bra;)

På söndag har farmodern fått en inbjudan att delta vid Prinsens andra kurstillfälle i babysim..Ojojoj jag blir helt till mig vid blotta tanken:) Med kameran i högsta hugg kommer jag självklart att dokumentera när Prinsen simmar i varmbassängen..TOKSKOJIGT att jag får följa med..mycket hedrande för en farmoder:)

Efter att sjukvickat som IT-pedagog i Sala idag har jag åter landat i hemmets lugna vrå.

Det är ett äventyr att vara på resande fot i dessa vinterdagar. Inställda tåg och konsekvensen av det blev att jag fick fara iväg..som det kändes..mitt i natten för att vara i tid till vicket..suck!!. Jaja det är historia nu och dagen gick väldigt fort och nu är jag hemma igen.

Förresten..vill du läsa om vad en IT-pedagog gör kan du titta i kommentaren till gårdagens inlägg!

På återseende!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu