Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Packningsdags..

för en utlokaliserad IT-pedagog. I morgon bär det av mot en veckas utbildningsblock i Köping..vårddokumentation och läkemedelsmodulen och remiss och svar provbunden.

Har ägnat en del av eftermiddagen åt att försöka uppdatera mig på alla uppdateringar..nya rutiner..och de nyinrättade veckobreven som läggs på intranätet med nyheter ang Cosmic.

Läsa och förstå är väl en sak men sedan att omsätta allt nytt i ett pedagogiskt flöde med rätt sak på rätt plats är rätt skitsvårt och det går åt tid och tid är en väldig bristvara..eller rättare sagt undervisningsfri tid. Så det nya får läggas åt sidan tillsvidare till det blir mer utrymme för pedagogiska reflektioner kring det nya som ska tillföras utbildningarna.

Kom ju hem igår från att ha varit farmor på heltid lörd-sönd i Prinsens residens. För första gången i mitt 50-åriga liv fick jag följa med när Prinsen skulle babysimma. HUR roligt var det för en farmoder på en skala?

SÅ HIMLA KUL!! och Prinsen njöt av badet i den varma bassängen och såg sååå nöjd ut.

Jaha..det är nu bara att ta fram resväskan..modell större än vanliga helgresor..ska ju vara borta en hel vecka och det behövs då en hel del prylar..och datorn såklart..den kan jag inte vara utan en hel vecka:)

På återseende!/e

Tags: ,

2 Responses to “Packningsdags..”

  1. tarewavan skriver:

    Tack vännen!!!

    /Ewa IT-pedagog on tour ;-)

  2. Virre skriver:

    Lycka till!!!!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu