Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Andrum..

ÄNTLIGEN!!!..imorgon är jag ledig förstår du..efter 3 veckor med heldagsutbildningar inte 5 minuter för att uppdateras och hämta andan..men i morgon så….

Är kvar i Köping och Prinsen har blivit buren och ordentligt vyssad..han är inte så förtjust över de sprutor han fick igår..en i vardera benet..USCH så tråkigt och farmodern tycker så synd om lillPrinsen <3

Så vad jag ska göra av morgondagen är ff ett oskrivet kort. Tror dock att det blir någon form av förväntad socialisering men det får morgondagen utvisa.

Följer en intressant tråd på FB som handlar om att kommuninnevånare är missnöjda med av kommunen fattade beslut som fått rejäla konsekvenser för enskilda. På kommunens webbplats finns ett forum där man uppmanar kommunens innevånare att ställa frågor till de olika politiska partierna som finns representerade att driva den kommunala verksamheten. Där på forumet tar webbredaktören nu bort inlägg som skrivs och hänvisar till de regler som fastställts för att få inlägg publicerade.

Intressant..eftersom vi har yttrandefrihet i Sverige..håller fenomenet för en rättslig prövning..jag funderar över innehållet i inläggen..skulle gärna vilja läsa dem och bilda mig en egen uppfattning.

Visst borde det vara så att kommunledningen borde tacksamt ta emot synpunkter från de som bor och betalar skatt för att få tillgång till de tjänster som erbjuds i den egna kommunen. Jaa..jag tycker det luktar som att de..kommunledningen ..är medvetna om att de fattat felaktiga beslut och hanterar det på ett ..i mitt tycke..mycket felaktigt sätt.

Nu ska jag redigera några foton från Prinsens babysim i söndags och sen är nog den här onsdagen slut!

Ha det!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu