Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


I produktion..

Hemma igen då..skönt! Har rejält ont i fötterna efter att ha haft förmånen att jobba ute i produktion..dvs ute i verksamheterna på en av de kliniker där Cosmic – den digitala journalen..kopplats på. Nyttigt att få vara med och supporta i verksamheten även om det känns lite märkligt när man får vägleda doktorer att starta ordinationslistor..skriva recept och läkarsekreterare skriva journalanteckningar. Men det är bara sträcka på ryggen och konstatera att jag har kunskap som håller att stå på..kul!

Måste ju tillägga att de är fantastiska de som jobbar i vården..det känns som jag gått minst en mil idag och det är sträckor som vårdanställda går varje dag..imponerande!

Igår spelade jag bas..min svarta Yamaha du vet!! Så himla kul är det och rev av basgången på ”Brown eyed girl” lätt som en plätt. En hel del andra låtar också..kanske inte lika lätta men det tar sig sa mordbrännarn:)

Hade nog planen att fortsätta spelandet i dag men det blir lite matlagning nu sen högläge för fossingarna och de ska kunna användas imorgon.

Med hopp om vår!!!!/e

ps: såg de första gässen anlända igår! Det kan inte varit kul att flyga i det fruktansvärda snöoväder som höll i sig hela gårdagen. ps

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu