Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Rubriker..

Dom kan man fundera över länge…rubrikerna!

Ska man rubricera någon så kan det vara bra att spara det momentet tills man fått själva texten på pränt..det fick jag lära mig under min utbildning. Då när man är klar och har målat med hjälp av texten kan man sammanfatta det hela med hjälp av rubriken och det är sant även om jag, som har förmågan att tänka baklänges:), oftast börjar med att rubricera det jag tänker skriva om. Just den här dagen fanns ingen rubrik i skallen..visste inte hur jag skulle benämna innehållet i dagens text. Dagens text var heller inte klar i skallen den utformas i skrivande stund och det kanske är det som är det kluriga idag..att det finns så mycket i textbanken att det koncisa inte riktigt kan sorteras ut verkar det som.

Är på min arbetsplats och det är verkligen ovant att inte behöva fokusera på utbildning och innehållet i dessa och följa ett betämt flöde. Ramarna för den här arbetsdagen var och är inte givna utan det handlar om att göra sånt som jag vanligtvis inte gör. Göra en arbetsdag utan givet innehåll..hmm den är riktigt klurig.

Förmiddagen har gått utan några som helst problem att inte hitta något att göra för det finns det. En kär kollega sa när jag var på väg ut i production nu på eftermiddagen att ”-Varför ska du ut och jobba i production när du kan ha en hel dag utan Cosmic ..skit i det och du behöver faktiskt ta igen dig..”..sa hon klokt! Jag gjorde som hon sa och känner mig jätteduktig..jag passar på att inte ägna mig så mycket åt Cosmic och hitta problemlösningar utan försöker vara ganska passiv. DET ÄR INTE LÄTT!! men jag övar och det går faktiskt ganska bra.

Har kunnat uträtta en del saker som aldrig hinns med annars och det är ju faktiskt jättebra..ringt några samtal och rätat ut en del frågetecken och det kan jag aldrig göra annars under tiden jag jobbar.

Jaa..hur blev det nu då med rubriken..javars..den får duga!

//e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu