Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Gott och blandat..

Veckan har för ovanlighetens skull gått sakta..riktigt sakta. Eller egentligen är det ju ingen skillnad på själva tiden den är ju som den är och räknas i år, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder men den upplevs olika beroende på innehållet tror jag.

Man fyller tiden med olika innehåll och mängden innehåll varierar ju också. Den här veckan har haft ett väldigt annorlunda innehåll än de senaste månaderna så det är förmodligen därför som jag upplever att veckan gått sakta trots att det brukar vara tvärsom..att tiden går fortare när man gör något nytt.

Hur som helst så går startskottet för helgen snart och den är så välkommen!!

Gäspar nästan oavbrutet och jag förstår ju att hjärnan och resten min kropp behöver vila till sig så det ska jag ägna helgen åt. Helt passiv tror jag inte är någon framkomlig väg till återhämtning men däremot att göra saker jag gillar och i ett långsamt tempo. Spela lite bas känns hälsosamt.

Hälsosamt var det inte att käka våfflor igår. Jag borde gjort våffelsmeten magrare än receptet intruerade till så även om våfflorna var fantastiskt goda så säger magen att de borde ha varit magrare..men som sagt gott var det!

Solen är på väg fram bakom de gråa moln som legat tungt över Västerås så det finns hopp om ljus i helgen.

Let´s Dance går mot sitt slut och Så ska det låta har just startat så dessa konkurrerar i kväll så det blir att zappa emellan kanalerna för jag vill varken missa det ena eller andra…så det så!

Trevlig helg!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu