Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Den stora skuggan över våfflorna..

som smakade fantastiskt! Den goda eftersmaken avtog raskt när Tvs 19.30 sändning av rapport visade ett inslag om den fullkomliga utsatthet som flickan Linnea drabbats av. Jag kan för mitt liv inte förstå HUR någon kan behandlas på ett sådant avskyvärt sätt och jag tar helt avstånd från de som på så många olika sätt utsatt flickan.

HUR kan skolpersonal vara så fullkomligt DUMMA I HUVUDET??..j.oo exakt rätt term att använda i sammanhanget…hur dom valt att hantera det hela kan bara klassas som tjänstefel och vuxenmobbig av en elev och medmänniska..fruktansvärt!

HUR kan ett helt samhälle ta parti för förövaren på det fullkomligt indoktrinerade sätt som skett??..de psykologiska spel som ligger bakom måste vara riktigt rafinerade och utvecklade under en lång period annars är det obegripligt.

Nu tänker jag inte slösa ett enda ord till på dessa ÄRTHJÄRNOR som Linnéa haft oturen att ha omkring sig de ska helt enkelt inte ha någon mer uppmärksamhet.

De goda krafter som funnits i den lilla människans närhet under allt det svåra och som ställt upp och sett till att den flykt som blev den enda utvägen blev av..till dom skickar jag varma tankar. DET MÅSTE VARIT ETT HELVETE.

Till Linnea vill jag säga att jag hoppas du får den ursäkt som i rapports sändning utlovats. Den spelar en viktig roll i den process du går igenom som både brottsoffer och offer för ett helt samhälle och en ursäkt kan vara en start på den nya fasen och du kommer att gå ur detta jäkla elände med många erfarenheter som jag inte önskar någon men de kommer att ge dig styrka och kraft..så småningom.

Det är ju förskräckligt att behöva flytta av den anledningen du och din familj behövt göra men jag tänker att du ska nog vara nöjd över att det blev så för stället där ärthjärnorna bor kan inte vara något hälsosamt ställe att bo på.

Jaa..vad kan man mer säga?

Visa medmänsklighet och sympatisera med offer INTE med gärningsman och jag hoppas verkligen att Linneas gärningsman får den professionella hjälp han behöver och inte ett sjukt samhälles ställningstagande det lär ju inte gagna honom heller.

Tänker..hur blir det nu för killen som våldtog Linnea när medias krafter fått hela Sverige att tycka till och grabben kommer ju självklart att kastas ut i kylan..för i ärthjärnornas samhälle ska det ju nu ändras i ställningstagandet. TACK FÖR ATT JAG INTE BOR DÄR!!

//e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu