Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Morgontrött..

är en helt korrekt beskrivning av bloggfarmor..så in i helsike trött på morgonen! Jag antar att det har med bytet till sommartid att göra men eftersom jag aldrig trott på sådana fenomen blir det märkligt när det kan finnas en sådan anledning till att jag känner mig som jag inte skulle ha sovit en blund på länge!

Morgonpigg har jag aldrig varit men det är en fördel i denna situation att jag vet att det brukar ordna upp sig framåt 11-snåret..då brukar hjärnan vakna till liv och bli på allerten och det känns som livet återvänder. Omgivningen vet om detta och de vet också att det är på egen risk att inleda någon stor (eller för den delen liten räcker gott) diskussion om ditten och datten..de får helt enkelt återkomma efter 11.00 och några koppar kaffe.

Såg ett program på tv för ett tag sedan..tror det var vetenskapens värld som handlade om människans dygnsrytm kopplat till de fysiska systemen och under programmet fick jag bekräftat att jag faktiskt inte är så värst annorlunda..tiden mellan 06.00 – 10.00 är den farligaste på hela dygnet..sa dom. Under den tiden händer flest olyckor med oss människor och risken att drabbas av hjärtinfarkt var procentuellt jättehög i jämförelse med dygnets övriga tid.

Jaja..får jag bara var ifred och göra det jag ska och behöver är risken inte så stor att Du ska drabbas av konsekvenserna av min morgontrötthet..(kan läsas morgonhumör)!

Carpe diem!!/e

Tags:

3 Responses to “Morgontrött..”

  1. ewa skriver:

    Oj spännande :-) I de lugnaste vatten bor de farligaste fiskarna..och dom fiskas av de modigaste fiskarna..

    Men du förstår säkert att det är på egen risk före 11 och om jag är väldigt otrevlig så beror det på att klockan är före 11 :-) för så kan det nämligen vara!!

    kvällskramar!/e

  2. Virre skriver:

    Oj, glömde namnet….

  3. Anonym skriver:

    Hm, det måste jag kanske testa…ditt morgonhumör alltså :-) *smider planer*

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu