Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Bananbullar..

köttbullar fast med banan!???! I min hjärnas smakorienteringsdel kan den indiskt tillagande rätten inte vara god!

Allex och Linda håller på att lära sig laga indisk mat i köket hemma hos ”Mami” i Varanasi där borta i indien. Jag föreslog att de skulle komma hem och äta påsklunch med oss till helgen och tänkte att de kan åka tillbaka sen :-) ..jodå jag förstår att det skulle bli en lååång resa för en lunch men det känns verkligen som jag skulle vilja träffa dom nu..indienresenärerana. Få höra om deras upplevelser under resan i Indien..spännande!

Den här måndagen tror jag går att stryka ur almanackan. Tillsammans med min arbetskamrat skulle jag jobba i produktion på rättspsyk i Sala men Ewas väckarklocka stängdes av av henne själv och när hon vaknade var klockan alldeles för mycket för att hinna med tåget till Sala. Det händer ALDRIG att jag försover mig så grovt det handlade om nästan en hel timme fel..undrar om bytet till sommartid har med saken att göra?

Jaja..det fanns ingen anledning att stressa upp sig för det kan man tycka men där finns det någon inneboende som minsann drar igång med stresspåslag 100%..direkt så det har nu tagit 3 timmar att varva ner och konstatera att det hände absolut ingenting..jaa mer än att jag fick ringa arbetskamraten och be om ursäkt men annars hände det inget så VARFÖR i jösse namn detta stresspåslag!?!

Lugn vecka ligger framför så jag ska verkligen passa på att träna mig på att göra så lite som möjligt..träna på att vara här och nu. Nästa vecka drar nästa utbildningsblock igång igen och då är det heldagsutbildningar för hela slanten.

Börjar nalkas fika nu..gott med en (eller två) koppar kaffe!

/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu