Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Massa bebisar..

LEDIG!!..Riktigt skönt. Får aldrig nog av den varan och jag ser fram emot sommarens semester när ledigheten blir sammanhängande i fem veckor. Efter morgonvims ska jag nu samla ihop mig och se till att allt som ska med till Köping kommer med. Ska ju åka till den forna hemkommunen igen för att träffa syster och systerdotter..babyHannah som hunnit bli 10 veckor så det är hög tid att träffas.

Jag kommer också att få träffa Prinsen som nu vid 6 månader har lärt sig suga på napp! 6 månader idag..jösses!! förstår verkligen inte vad tiden tar vägen..DEN GÅR FÖR FORT!!

Prinsessan var hos mig igår. Hon ringde igår förmiddag och frågade -”Vad ska du göra idag farmor?” jag svarade att jag inte hade något särskilt för mig på eftermiddagen och frågade vad hon..själva Prinsessan..skulle göra och hon svarade -”Först ska jag leka i lekparken sen ska jag tvätta bilen sen kommer jag till dig och fikar!” så så blev det..hon kom. Vi fikade sen blev det mer leka lekparken och sen ville hon ju som vanligt stanna kvar. Det gick ju inte eftersom det stod allt möjligt på farmoderns agenda idag och då sa hon -”Nu är jag sur på dig!”.
Jaa..sur men jag fick i alla fall en stor kram innan hon åkte hem och hon kommer nog tillbaka..Prinsessan.

Jaha då ska jag nu forsätta på dagens agenda så jag kommer iväg fram på eftermiddagen. Saknar ”Ledighetspartiet” i utbudet inför valet i höst. Partiet kunde ju ha valmanifestet ”MER LEDIGHET ÅT FOLKET” de skulle få min röst direkt!

Den måndagslediga farmodern!

Tags: ,

One Response to “Massa bebisar..”

  1. Annika skriver:

    Starta ett litet ledighetsparti så har du en säker röst här:)) Lägg till lite ”Paranoid Positiv” som en del av motprestation så skulle det vara ännu bättre :D

    Kom just hem från ett litet personalmöte med massa negativa ”surtanter” som bara letar fel i allt någon råkar föreslå :( Naturligtvis har dessa negativa människor sitt eget lilla möte i mötet och mumlar och tisslar så man nästan inte kan höra det den som har ordet försöker berätta. Funderar nu på hur många som tror att jobbet är till för deras skull och inte att dom är där för sitt arbetes skull…..

    Men jag är glad ändå :D Har min IT-dag imorgon då jag skall rätta massa examinationsuppgifter och vi har haft ett fantastiskt vårväder med stor SOL i flera dagar nu :) )

    Ska kolla lite datum och ev flyg/tåg så måste vi klämma in ett fysiskt möte snart. ”Snusa” lite på baby Hanna för mig också.

    Bamsekramar
    Annika

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu