Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Färdigpussat..

för den här gången! Tack Annika för gårdagens kommentar och självklart fick baby-Hannah en liten extrapuss! Jaa..jag säger då det!!..Det kostar på att vara farmor och moster och när rollerna ska utövas samtidigt så är det inte lätt att hålla ordning på när jag är vad -”kom till famoster!!”..-”mofarms Prinsessa!” ojojoj. Så 2 bebisar.. Prinsen som firade 6-månadersdag igår! GRATTIS Ville. Baby-Hanna 10 veckor och den andra lilla systerdotterprinsessan Lova 1 år och 7 månader..SAMTIDIGT!! Pussar, rumpklapp, rapar,bajs, spyor och de mest fantastiska små välljud och storgrin också för den delen. Farmoder/mostern är idag efter hemkosten en mycket trött människa



Jaa kul var det men det är skönt med lugn och ro..Riktigt skönt!

För att återkoppla till Din kommentar Annika så tycker man det är riktigt drygt med såna ”surtanter”..såna där som har hittat en metod i sitt gnällande..de gnäller för allt oavsett gnälldignitet. Vi kan göra en utbildning Du och jag i ”Vemför-perspektiv” eller ”Har du tänkt på? – Vem är du på jobbet för?” eller ”Från surtant till Paranoid Positiv” – heldagsutbildning med kafferast för de positiva!

ORKAR som de i tonårsgenerationen skulle säga..ORKAR vara surtant! Nej..jag försöker nog undvika det i möjligaste mån men eftersom även solen har fläckar kan jag inte säga att jag är felfri..jag kan nog ogga på jag också men inte mer än nödvändig för det är ju jäkligt drygt att ”ogga”..fruktansvärt energikrävande och det är ju sällan något blir bättre av att Ewa ”surtant” håller på och håller på!!
Tror att en framkomlig väg för att få tyst på surtanterna är att fråga..eller uppmana -”Tala om varför ni är så negativa till allt” då lägger man ansvaret där det hör hemma för det är ju faktiskt ganska fräckt att uppta någons dyrbara tid med att sprida sin egna negativa syn för VEM FAN ÄR INTRESSERAD??

Japp..det var dagens blogginlägg och jag är ff så nyfiken..VEM ÄR DU SOM BESÖKER MIG FRÅN KUNGSGÅRDEN?



Moster/farmor Ewa

Pingat

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu