Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ska..ska inte..

jaa. det är den stora för dagen uppkomna frågan!

Jo då..har förberett ansökan eller ansökningarna inklusive cv och personligt brev till två jätteroliga tjänster jag hittade idag MEN nu har beslutsångesten satt in på allvar. Ska..ska inte? och så håller det på om och om igen. Det är ju feltimat men roligt och vetskapen om att projektanställningen går ut om ett drygt halvår ligger på + sidan av listan ska..ska inte.

Joo då..kan snacka med mig själv och säga -”men det är ju långt kvar så du hinner ju springa på något annat!” jaa..det hinner jag ju men frågan är om det finns något lika meningsfullt och roligt då..sen?

Jaja..länken jag skulle använda för att skicka in det hela funkar inte just nu och kanske..kanske är det ett ”sign” kanske är det inte meningen! Sista dag för ansökan är i morrn så jag får sova på saken men jag är nöjd att ha fixat 2 ansökningar..aktiverat referenserna på kort tid..BRA jobbat Ewa!

kanske skulle starta en omröstning om saken..

Vad tycker Du?
Ska Ewa söka jobben?
Ska Ewa avstå?
Vet ej?

Får helt enkelt sova på saken!

Besök från Kungsgården igen!! Vem är du? :)
Ha det gött/e

Tags: ,

3 Responses to “Ska..ska inte..”

  1. ewa skriver:

    Vad fina Ni är <3 och Tack för supporten! Jag gör väl som ni säger då så får vi helt enkelt se hur det går!

    Å vad spännande Annika..håller alla tummar och tår för att det blir som Du vill!!

    Kramar från den idag velige IT-pedagogen Ewa

  2. Annika skriver:

    Håller med vår vän Virre. Naturligtvis ska du söka jobben. Du måste ju inte bestämma dig redan nu men om du inte söker har du ju inte ens chans att fundera på saken. Skicka in!!!

    Har själv sökt annan tjänst som jag väntar på besked huruvida jag får eller inte. ”Ligger mycket bra till” fick jag veta i fredags men än är inget helt klart. Tillträde 1 augusti. Spännande nu…….

    Sök nu dessa tjänster som Virre och jag säger <3
    Kram A

  3. Virre skriver:

    Det är klart att du ska söka jobben!!!! Att söka innebär ju inte att tacka ja. Att gå på intervju kan vara nyttigt och intressant. Jag röstar helt klart på att du ska skicka in dina ansökningar. Sedan får du ta ställning.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu