Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Då så..

har jag skickat mina två ansökningar..då är det bara att vänta. Hatar att vänta men det kan vara spännande som tusan. Nåja..nu ska vi inte hetsa upp oss..efter moget överläggande med mig själv under de korta raster jag haft så är jag ganska klar över att jag inte vill byta jobb just nu..har ju så kul på mina utbildningar..har kul på jobbet helt enkelt så jag ser på dessa ansökningar som ett sätt att hålla mig på tårna.

Brukar säga till grabbarna att det är bra att utsätta sig för intervjusituationer..man lär sig nämligen massor med saker om sig själv..i alla fall jag.

Man kan se en anställningsintervju som en uppträdande. Jag brukar spela rollen som mig själv och i manuset står att vara helt ärlig..inte utplånande men ärlig. Tycker de att jag utifrån ärlighet och kunskap och social kompetens är rätt person..jaa då är det ju så. Skulle inte kunna gå på intervju och försöka framställa mig bättre än jag är..fasen..då är ju risken att om man får jobbet så får man kanske jobba på toppen av sin förmåga och fy tusan vad drygt!!

Vi få helt enkelt vänta och se nu:)

Jag vill passa på och tacka för de tankar som förmedlas här på bloggen via kommentarsfunktionen. TACK! Kloka tankar och snälla ord kommer också via e-posten och jag tänker allt som oftast att jag har en väldig tur som har så fina vänner


Nu blir det mer nässpray och mental förberedelse för morgondagens heldagsutbildning.. jag börjar förberedelsen att rabbla mantrat -”Jag kommer vakna pigg och frisk i morgon bitti..ingen snuva ..inget halsont glad och pigg och lycklig”

Le och var glad!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu