Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Det blev inget..

bloggande i går. Efter hemkomsten var det som luften helt gick ur och fyrkylningen som jag hållit tillbaka under veckan bröt ut och det är ju lika bra att skiten bryter ut så man blir av med det.

Dagen idag kommer att ägnas åt kurering och lite småpyssel. Sommarens prunkande växtlighet är på gång runt om i huset och familjen änglatrumpet ser väldigt nöjda ut över att ha fått ny jord , vatten och framför allt massor av ljus och sol..de växer så det knakar kan man säga. De övervintrade fuchsiorna är också på gång och jag förvånas över att de över huvud taget kan överleva i det nästan totala mörker de stått i sedan oktober i fjol i princip utan vatten men nu ser de ut att kunna skjuta knopp vilken dag som helst.

Pelargonerna har dock inte överlevt vintern bara en och den växer desto mer. Lite sorgligt tycker jag att de andra inte klarade sig de har nämligen varit med några år nu. Såg att MAXI hade annons på pelargoner till riktigt bra pris så älsklingen får nog i uppdrag att handla ett gäng när han ska bege sig på handling till det stora köpcentrat.

Jaa..säger bara Otrivin comp!!!..vilken nässpray!! vi ska umgås hela dagen idag och Iprengubben är också inbjuden :)

Får se om jag orkar spela lite bas med älsklingen och hans kompisar på eftermiddagen..det är nämligen bra för immunförsvaret med musik.

Prosit!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu