Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Bloggfenomenet..

lyftes i programmet Annas eviga ur det perspektiv där bloggen fyller en funktion funktion för de som drabbats av allvarlig sjukdom.

Intressant att se och höra om människors behov av att skriva av sig och den metod bloggen är att få uttrycka vad man vill när man vill och behöver. En cancersjuk kvinna berättade om att hon när cancern drabbade valde att även skriva om den delen eftersom det blev en stor del av hennes liv. Från att bloggen tidigare vilat på 2 ben, glamour och livet som småbarnsförälder, beslutade hon även skriva om den sjukdom så hastigt drabbat. ”Det gick inte att fortsätta blogga annars” sa hon eftersom det nya ”benet” tog en så stor plats i hennes liv och bloggens läsare hade sett att skrivandet skulle ändrat karaktär om hon hade uteslutit att skriva om det svåra. Jaa..se programmet via länken ovan.. sevärt.

Körslaget

Som jag trodde så gick Team Picasso vidare till final i Körslaget! GRATTIS!! Nästa lördag går finalen av stapeln och *”Picassokören” från Västerås ska då tävla mot ”Moraeuskören” från Orsa och jag tror det blir jämnt! Tycker nog att Picassokören är värdiga vinnare men Moraeuskören har gjort bra ifrån sig de två sista programmen så det blir hårt i slutkampen.

Ska nu hänga en maskin tvätt i vårsolen och sedan fortsätta kureringen av förkylningen!

”Bekräfta närvaron! – inte prestationen!”/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu