Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nedräkning..

pågår och nu snackar vi timmar till vårterminens sista heldagsutbildning är klar..fantastiskt! Dock har jag en hostnatt framför mig eller kanske inte?!? för idag har jag varit på Apoteket och kittat upp mig på Bisolvon och en ny flaska nässpray för att få den förbannade förkylningen att gå över..NUUUUU!!!

Jaja..dagarna går och igår hann jag inte ens blogga! Neej det var då streaming på hög nivå som skulle företas..JESUS vilket pådrag. Min stora kärlek..Älsklingen skulle se fotbollsmatchen Barca vs Inter och VI HADE INTE TVKANALEN!

IT-PEDAGOGEN FIXAR
var namnen på gårdagens blogginlägg som aldrig hann skrivas och detta pga att STREAMING inte varit aktuellt tidigare. I går blev streaming högaktuellt omedelbart kan man säga..före 20.45 behövdes det listas ut HUR detta gick till och jag tror jag lästa ALLA sökförslag på hela internet innan jag hittade rätt. Installerade en Tvu-player..jaa först hittade jag en som jag laddade ner och skulle installlera då virusskyddet varnade för att filen installationsfilen innehöll trojaner så det var ju att ta bort och börja om att leta innan jag träffade rätt. Man behöver nämligen ha en spelare som kan läsa tvu-formatet.

Så småningom hade letandet lett mig rätt och jag fick länken att funka efter en stunds buffrande. HDMI mellan datorn och tvn coh Älsklingen kunde se sin stormatch mellan Barca och Inter..visserligen med spanska kommentatorer men vad gjorde det!

I dag har jag inte åtagit mig några IT-projekt utan bara hostat och soffat. Nu ska jag snart titta på det nya programmet från Köping..i 2:an Köping Hillbillies.

Ta hand om Dig!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu