Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Rädslor och svårigheter..

Tisdagen håller på att bli klar..innehållet är snart hoppackat. Förkylningen håller i sig och sover som en kratta av allt hostande. Kändes dock liiiiiite klarare i näsan och halsen i morse så det går åt rätt håll.


Har avverkat en läkemedelsutbildning idag och har 2 st kvar den här veckan..känns riktigt slitigt nu men det är förmodligen för att det här är sista veckan för sommaren med utbildning..konstigt!

Har haft ett samtal med en människa idag som till en början gjorde mig förbryllad. Det som kom ur hennes mun var något helt annat an hon signalerade med HELA kroppen. Jag tänkte ”skaffa dig tid nu Ewa..lista ut vad kärnan är i det hon förmedlar”. Tänkte sedan ”neej..läs inte mellan raderna utan ställ frågor så hon får chansen att uttrycka sig!”. Jag sa ”Jag tror inte jag förstår vad du är ute efter vad är det du vill säga” och jag fick inte fram någon substans eller egentligt innehåll i det hon sa utan hon talade halva meningar och la till resten med ett otroligt rörigt kroppsspråk.

Hennes signaler sa att hon var rädd..konflikträdd eller rädd att jag skulle ha en annan uppfattning än hon själv och därför valde hon att använda detta sammantaget obegripliga språk. Jaa..vad säger man?? det är ju svårt att bemöta någon som är så jäkla ängslig att hamna i en situation att behöva försvara sin ståndpunkt och ställs jag till svars för något så säger jag ju precis som jag uppfattar saker och ting och självklart hävdar jag min ståndpunkt men jag begär inte att alla ska tycka som jag eller uppfatta saker på samma sätt men jag har faktiskt rätt att tycka som jag gör..jag behöver inte ändra mig för att jag på något osunt sätt ska ta hänsyn till någons märkliga rädsla att föra fram ett budskap sakligt och tydligt..neej såna spel har jag spelat färdigt.

Dessvärre är att jag fick känslan att människan gick någon annans ärende och det är absolut ingen sanning men en känsla i magen och min mentor brukar säga att magkänslor sällan är fel så den kan vara sann.

Man kan ju analysera det också..om man vill..arför går man någon annans ärende?? men det vill jag inte..analysera alltså!

Nu ska jag spela lite Bejeweled Blitz..scoren nollställs ju idag så det bli att börja på ny kula!

/e

Tags: ,

One Response to “Rädslor och svårigheter..”

  1. Katja skriver:

    Hej!

    Imorgon kommer en av finalerna i tävlingen Cake of Sweden (http://cakeofsweden.se) att hållas på Systrarna Ericsson Konditori i Västerås. Som provsmakare i finalen bjuds du på de två finalbakverken och sedan får du rösta på vilket du tycker ska koras Cake of Sweden.

    Är du intresserad av att komma så maila till mig bara! Först till kvarn! Vill du ta med sötsugna vänner så säg till.

    Läs mer om eventet,
    http://spotandtell.se/castings/?event_id=38

    Hoppas du tycker detta låter smarrigt och hör av dig!

    Med vänliga hälsningar Katja
    [email protected]

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu