Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


IT-support..

det är vad jag ägnat dagen åt..att lösa problem åt andra mer eller mindre svåra.
Svåra så till vida att jag har ju inte hela kunskapen om den programvara jag undervisar i för de problem som handlar om ”mina” delar – vårddokumention , läkemedel, in och utskrivning och provbundna remisser är inga som helst problem. Med logiskt tänkande kommer man långt..sen hjälper det ju till att jag har lärt mig logistiken i Cosmic ..själva tänket så med två ”ring en vän samtal eller livlina så har jag löst alla problem som uppstått under dagen DET är tillfredställande. Har till och med lyckats tilldela en ungersk medborgare ett reservnummer så han kunde få sitt skadae öga ompysslat!

NU har jag landat i Prinsens soffa..själva Prinsen är på promenad eller snarare shoppingtur med prinsmodern så är är lungt och skönt och det behöver en IT-pedagogs hjärna efter en dag som denna..den känns svullen hjärnan.

Blev en extra dag i Köping i morgon så det blir en övernattning till och därför tyckte jag att jag skulle hinna med en date med min allra bästa väninna för vi hinner aldrig ses..det hann vi inte nu heller eftersom väninnan var bokad på kvällsmöte med jobbet så det blev som det brukar att vi pratade ihjäl oss per telefon och konstaterade att vi ses när vi ses..det går bra det också.

Längtar nu efter älsklingen men vi får ses snart..det är fint och det är nyttigt att längta!

Peace!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu