Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tunatime..

the only way to be friend with Rune, the cat!!


Jaa utan att ta av sig jackan var det bara att gå raka vägen till skafferiet och raskt plocka fram den sista tonfiskburken. Detta efter att jag efter 3 dagars frånvaro från hemmet stoppade nyckeln i låset och vred om och hann inte ens glänta på dörren förens jag hörde hur missnöjd han var..katten som lämnats ensam hemma av matte och husse i tre hela dygn! Han fullkomligt skällde på mig..joo..självklart hade han gott om mat och vatten under tiden han varit ensam hemma..kattluckan i dörren gör det möjligt att fritt rör sig ut och in..vår snälla granne har kliat bakom örat och samspråkat med katten Rune under tiden han varit själv men trots det ar han mycket missnöjd..mycket!!

Tänk vad lite tonfisk i vatten kan göra..nu har han, så gott som, ätit upp innehållet i burken och har varvat ner..inte lika sur längre..skönt!

Kom som sagt hem eter support jobbet i Köping och är trött som tusan. Annorlunda arbetsuppgifter och att vara behövd precis hela tiden suger musten ur en och det ska bli underbart att sova i min egen säng igen.

Nu väntar 4 dagars lång ledighet och det blir ljuvligt och i morgon kommer storkärleken hem efter massor med rundor på golfbanan..jag längtar så!
Hörs då..!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu