Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Sidnumrering och blomplantering..

fast i omvänd ordning.

Lite piggare i dag igen efter jobbet så jag fick energi och gjorde slag i saken att plantera ut de jätteväxter som härbärgerats här inne under de senaste veckorna. Familjen änglatrumpet frodas och jag hoppas verkligen inte att det smäller till och bli kallt ute nu..för då vet man inte hur de klarar sig änglatrumpeterna. Jag bytte kruka till en av de största och trodde att jag ställt till det då de jättestora bladen slokade nästan direkt men nu efter någon timme har de sörplat i sig massa vatten och rest sig igen..skönt!

För precis ett år sedan satt mina klasskompisar och jag runt om i Sverige och infogade sidnumrering på våra uppsatser som var utbildningens slutuppgift..den är något att bita i att sidnumrera och få den att börja efter försättsblad och innehållsförteckning på sid 3..jaa.den ska ju börja med sid 1 på sid 3 alltså..prova den får du se. Blev därför så glad när en av mina gamla klasskompisar hörde av sig ikväll då hon är i slutfasen på sin utbildning och ställde frågan och jag tror jag svarade rätt..annars får hon återkomma..Lycka till Annica!

Småler för jag minns tydligt när Virre och jag satt nästan mitt i natten och försökte få till hennes sidnumrering som skulle börja på sidan tre..vår lärare deltog också i konversationen och rätt som det var började Virre skriva med stora bokstäver..då frågade vår lärare ”Skriker du nu?”

Blir ju lite sugen att gå på skolavslutning..lite nostalgitripp!

Lycka till!/e

Tags:

3 Responses to “Sidnumrering och blomplantering..”

  1. Anonym skriver:

    Ja ETT HELT ÅR!! och tänk vad man hunnit med under den tiden!
    Sköt nu om Er!!<3 /e

  2. Virre skriver:

    Haha, det kommer jag också ihåg :-)

  3. Annika skriver:

    OJ OJ OJ,
    Inte klokt så fort tiden gått!!! Mmmm… känns nästan som alldeles nyss som man satt och kämpade med sidnumreringen i de olika Office-varianterna :-)
    <3 A

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu