Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


På gång då..

Japp..efter tjat från mina arbetskamrater har jag nu bokat tid hos doktorn..det här går inte utan får lov att kolla upp infektionen jag går och drar med..riktigt dryg är den eller det vad det nu är.

Efter dagens arbetsdag tror jag att, åtminstone, jag har processat färdigt strukturen för den första modulen i E-learning – vårddokumentation som jag är delaktig i. Processen är viktig och speciellt när det är ett givet ämne som vi är tre om att jobba med. Det är en konst att samarbeta..en balansgång liksom. Det måste finnas acceptans för att man tänker och strukturerar olika..det blir enklare då när man vet att så är fallet. Processen är viktig för när man sedan kommer fram till vad, hur och vem som ska göra vad så är det mesta gjort. Det är ganska skönt när det jobbet är gjort för även om vi som jobbar tillsammans med detta är pedagoger så har vi olika sätt att förflytta oss mot målet. För en iakttagare som jag är detta OTROLIGT intressant.

En del har behov av att köra hela flödesprocessen i detalj för att reda ut vad som är viktigt att få med i instruktionen. Andra lyssnar in och kommer med enstaka påpekanden vad som är viktigast..och det kan också bli en hel lista som man kan prioritera från. För egen del är mitt arbetsätt att utgå från befintligt material och utbildningsinnehåll..skriva ner i nivåer..ta bort mindre väsentligt och sortera ordningsföljd. Det är där vi är nu..sammantaget ett utgångsläge som gör att vi i nästa skede kan fördela vem gör vad.

Sommar i Västerås och den nyöppnade ”husvagnen” har haft påhälsning både igår och ikväll..solsängen har jag också använt..fantastiskt skönt att vila på när man kommer hem!

Ska kika lite på tvn nu innan älsklingen kommer och ska spela hockey-VM..inget för en ledig IT-pedagog..det finns nämligen roligare saker att göra då!

Hmmm..tisdag och BB!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu