Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


1 poäng ifrån..

Söndag fm och nyss uppstigen. Blev sent i går..det blir det alltid dessa musiktävlingsaftnar och ALLTID väldigt trevligt..Tack Agneta och Göran för god mat och dryck och för alla intressanta, svåra och genomarbetade frågor!!

Kan konstatera att jag inte vann i år 1 poäng ifrån och då hade utslagsfrågorna tagits till. Jaja bara att plugga vidare under 2010 för att komma tillbaka 2011.

Dagen idag ska användas väl har jag tänkt mig. Det blev ju som sagt sent i natt och segt att kliva upp idag så stora delar av dagen har ju redan passerat men lite ska man väl hinna ändå.

Måste försöka få kontakt med lillasyster i Stenungsund via Skypen så jag får se hur hon ser ut..om det börjar bli dags för bebisen att anlända. Vi har ju köpt biljetter för att besöka västkusten och tanken var ju att bebisen ska ha kommit då..spännande!

Andra delar av min familj har begett sig till Sälen och jag hoppas temperaturen blir med skidåkarvänlig.

Allex och Linda har skrivit på sin blogg och berättat att de har kommit fram till Mumbai..SKÖNT!

Det är verkligen bra med internet..sträckorna mellan människor krymper och det är ju fantastiskt att det går att kommunicera med andra som befinner sig långt borta i en annan del av världen.

”I en annan del av Köping” seriestartar i kväll..den ska vi titta på!

Ta hand om Dig på söndan!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu