Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Indien calling..

Men vad roligt förstår Du..Allex ringde nyss från Indien. Jag blev verkligen jätteglad och fick höra att de har det bra..varmt och bra..FANTASTISK!

Visst är det väl ändå jättekonstigt att det går att prata med varandra i telefon när det är såna avstånd mellan..joo jag tycker det är konstigt men roligt!

En mycket nöjd IT-pedagog har nu slagit sig ner i soffan. Joo..Du har helt rätt!!..jag är sitter alltid här nuförtiden:)

Nöjd över att ha genomfört en heldagsutbildning..läkemedelsmodulen för sjuksköterskor..och det gick så bra och de var så nöjda! Gillar verkligen kicken när man lyckas förmedla så mycket information som utbildningen innehåller och det går att märka att deltagarna har fått med sig det viktigaste i utbildningen och att de uttalar att de är nöjda..det lever jag på ett tag nu!

I morgon stundar heldagsutbildning av superanvändare i Vårddokumentation, läsa och skriva i den digitala journalen. Det är ett tag sedan jag höll den utbildningen så då får man vara lite ”på tårna” men det ska bli jättekul!

Med raska steg mot den 15/1!;)/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu