Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Feedback när den är som bäst..

Blir överraskad när jag kollar Google analyticskontot så har jag så många nya besökare ..kul och tack för du hälsar på! Nu när det inte är någon julledighet mer så skriver jag inte inläggen förens på kvällen men det finns ju undantag såklart.

Ja just ja..rubriken..feedback när den är som bäst jo den fick jag uppleva idag. Det är liksom skillnad på feedback och feedback. När man får feedback från människor som man har förtroende för och litar på så har den en helt annan dignitet än om man får berättat för sig saker som är bra och dåliga av någon som säger ngt i flykten. I dag var det annorlunda..en ny erfarenhet. På min utbildning hade jag ett antal kursdeltagare som fick mycket utrymme att diskutera verksamhet och rutiner vartefter resan i Cosmic och vårddokumentation pågick. Efter lunch reste en deltagare sig och sa att hon behövde lämna oss hon hade ett inbokat viktigt möte. Ok..så kan det ju vara.

Det som hände var att hon kom fram till mig som höll på att utbilda och sa -”Det här gör du riktigt bra!”. Jag blev så överrumplad och utbrast -”tycker du?” då sa hon -”jag har under åren varit på många många utbildningar och kurser och den här hör till de bästa” och så berättade hon varför. Väldigt annorlunda situation och jag blev väldigt glad.

Fick forska lite vem kvinnan var och det visade sig att det var högsta chefen på den klinik jag utbildade. Det jag fick bekräftat var att om man behandlar alla lika med ett positivt bemötande och med humor och försöker avdramatisera det hela så blir människor nöjda och då blir jag nöjd..det är ju inte så svårt faktiskt!

Jag går igång kanske just därför att jag försöker bemöta alla med respekt och intresse och när småaktighet och ointresse och en absolut avsaknad av ”Vem för perspektiv” dvs ”Vem är jag på jobbet för?” då ställer jag mig frågan ”Varför jobbar människor med service när de inte är serviceminded!?!

På g efter kaffe och SEMLA!/e

Tags: ,

3 Responses to “Feedback när den är som bäst..”

  1. Virre skriver:

    I Norrland kan man bara köpa semlor på fettisdagen ;-)

  2. tarewavan skriver:

    MEN kära Du..den första för säsongen inmundigades Annandag jul:)

    När börjar Säsongen i Umeå då?

    Här i Västerås har vi alla möjliga Semelvarianter att välja på så man måste börja tidigt för att hinna med alla sorter!

    Dagens Semla var bakad hos Europabagarn – Ett bageri nära dig! Mandelmassan var ersatt med ngn slags kräm som iofs smakade åt mandelmassahållet men absolut ingen äkta.

    Dagens semla får 3 pennor av 5 möjliga!

  3. Virre skriver:

    MEN! Det är ju för tidigt för semla :-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu