Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Vasaloppssöndag..

Neej..inte på plats i dalarna men tvn funkar bra även för deltagande i en av de årligt återkommande folkfesterna..Vasaloppet!!

Om du visste vad rubriceringen av blogginläggen har betydelse! Jag bevistade ju fredagens audition till körslaget. Deltog inte men var där och insöp atmosfären. Skrev ju om företeelsen och ..herregud vad många besökare jag haft här pga eller tack vare rubriken. Joo jag vet att det beror på rubriksättningen för i Googleanalytics kan man få fram massor med info..bla vilken källa besökarna använts sig av och vilket/vilka sökord de sökt på..intressant för en nyfiken:)

Nu ska jag göra en massa hushållsnära tjänster. Haha..hushållsnära finns inte i Webbläsarens ordlista däremot får jag fram förslag som.. hushållsnäsa, hushållsnärma, hushållspapper:-)

Först till Mora vinner!!/e

Tags: , ,

2 Responses to “Vasaloppssöndag..”

  1. ewa skriver:

    Hej Mådde!
    Kul att Du frågar:) Det som ryms inom en IT/IKT-pedagogs arbetsområde kan vara många olika arbetsuppgifter. För en del kan det handla om helpdesk och support.
    För andra kan det handla om att man som pedagog inom IT/IKT området kan vara länken mellan traditionell undervisning och användandet av informationstekniska möjligheter och www (internet). En del IT/IKT-pedagoger arbetar med att tillsammans med andra utveckla undervisningsformer med focus på datoranvändandet..”En till en” är exempel på hur utvecklingen går i riktningen mot en dator till varje elev.

    Själv arbetar jag med utbilning just nu. I ett breddinförande av digital journal inom Västmanlands läns landsting. Tillsammans med 5 andra IT-pedagoger utbildar jag landstingspersonalen, ca 5000 personer, i programvaran Cosmic.

    Kul med en bloggfarmorkollega;)
    //Ewa

  2. Mådde skriver:

    IT-pedagog va tusan gör en sån?
    undrar en annan bloggfarmor/mormor

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu