Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Det kom ett brev..

i dag.. Nyss hemkommen snurrade den spekulerande delen av hjärnan igång vad kunde det vara???

Hmm..kanke en inbjudan om bröllop eller dop eller någons jämna födelsedag kanske. Neej.. brevet var från Hannah systerdotter snart 2 mån. Hon skickade ett mycket näpet foto och skrev att hon bara ville talaom att hon tänker besöka oss JÖSSES vad glad jag blev och nu ska det försökas ordna med så mycket ledighet det bara går när hon kommer det lilla nytillskottet i familjen.

Det är en mycket trött IT-pedagog som sitter här i den berömda soffan..trött men med mycket starka vårkänslor! Idag när jag kom hem och skulle tömma brevlådan upptäckte jag att svärmorsviolen bredvid postlådan stod i blom!!..tänk så himla konstigt..jag tror att den blommat under snön för när den föll den första snön straxt före den 19 december i fjol blommade den också så ett ordentligt vårtecken alltså. Grannens krokus är också uppe ca 4 cm och så var det innan snön föll de har legat där isolerade under snön och bara väntat på att få fortsätta växa..häftigt

Mina dagliljor på baksidan ligger än så länge inbäddade i snötäcket men de hade ju också kommit upp innan snöandet i december som sen aldrig gick bort så vi får väl se fram emot att de dyker upp så småningom.

IT-pedagogens trötthet beror på att jag jobbat i produktion idag igen. Riktigt kul att känna sig nyttig på ett annat sätt..och jag hann samla ett helt gäng undersköterskor för en extra utbildning i provbundna remisser som de använder när de ska ta blodprover på patienterna och det var riktigt givande. Tror att dagens specialutbildning var viktig för att de ska kunna utföra sitt jobb på ett bra och enkelt sätt.

Det bär av ut på fältet i morgon igen. Till rättspsykiatrin på Sahlberga i Sala för att hjälpa till efter Cosmic-starten i går tisdag.

Vilken minut som helst bär det av mot sängen..vårtröttheten kanske!
//e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu